Biceps øvelser som afslutter på en god pull træning

Er du begyndt at tage din træning lidt mere seriøs? Så er du helt sikkert begyndt at køre et split, når du træner. Det betyder, at du den ene dag måske træner pull eller push. Det kan også være ben. Der findes mange forskellige splits, men det mest populære er Push, Pull, Legs.

Når du træner pull, så vil køre træk øvelser, der primært vil ramme dine rygmuskler og din biceps. Derfor er det vigtigt, at du har nogle gode biceps øvelser, som du kan bruge i din træning.

Hvorfor træner man biceps, når det er pull dag?

Når du laver mange træk øvelser, så aktivere du primært dine rygmuskler alt efter din øvelse, som du laver. Du vil dog også aktivere din biceps. Det er derfor, at du også skal lave biceps øvelser, når du har pull dag. Det er derfor en god ide, at du afslutter din pull dag med nogle biceps øvelser.

Det er også vigtigt, at du ikke nedprioriterer biceps øvelser, da det også spiller en stor rolle i, hvor meget du maksimalt kan køre med i dine træk øvelser. Der er altså flere grunde til at træne din biceps. Det er både for udseendet mange gør det, men også for at blive stærkere.

Preacher Curl

En rigtig god biceps øvelse er Preacher Curl. Den kan køres på 2 forskellige måder. Den ene er i en maskine, der er lavet præcis til preacher curl. Den anden variation er, hvor du har en vægtstang som belastning.

Selve øvelsen fungerer ved, at du sidder på en bænk, hvor du kan læne dig fremover på en plade, hvor dine albuer og underarm kan hvile sig på. Herefter skal du trække vægten op mod dig selv sådan, at du kan mærke det i din biceps. Den rammer rigtig godt og vil helt sikkert sikre, at dine arme vokser sig store.

Bicep curl

Bicep curl er nok en af de mest kendte styrkeøvelse overhovedet. Den kan laves på mange forskellige måder, så det er en god ide, at du skifter mellem hver metode fra gang til gang. Det kan være stående med en vægtstang eller håndvægt, hvor du løfter vægten op i et bøj i albuen. Du kan også sidde ned og lave øvelsen, hvis du bedre kan lide dette.