Hav en hyggelig søsterdag med din søster

Trænger dig og din søster til noget kvalitetstid sammen, men mangler du inspiration til, hvad I kan lave? Der findes en masse hyggelige og sjove aktiviteter, som du kan lave sammen med din søster.

Hun vil garanteret bare være glad for at bruge noget tid sammen med dig, så du behøver sikkert ikke at arrangere det helt store. Her finder du forslag til, hvad du kan lave på en hyggelig søsterdag med din søster.

Det kan du lave med din søster

  • Tag i biografen – Er der en hyggelig børnefilm i biografen, som både dig og din søster gider at se? Så kan det være en fordel at tage en tur i biografen. Inden I finder jeres sæder, kan I købe snacks og drikkevarer, så I rigtig kan hygge jer sammen.
  • Spis på café – At spise på café er endnu en god mulighed. Det behøver ikke at være en dyr og fin restaurant. I stedet skal du bare finde et sted, som serverer god mad.
  • Tag på picnic – Hvis solen står højt på himlen, vil det næsten være ærgerligt at bruge tid indenfor. På sådan en dag vil det være perfekt at tage på en picnic. Pak en picnickurv med alt, hvad I har brug for. Derefter kan du finde jeres cykler frem, og så kan I køre ud i det blå.
  • Overrask din søster med en shoppetur – Har din søster længe drømt om at få en ny cykel? Og har hun ikke snakket om andet end børnecykler? Så overrask hende med en shoppetur, hvor I sammen vælger en ny cykel til hende.