Ideer til hvad du kan lave med vennerne i ferien

Hverdagen er ofte stressende og tidskrævende når man er ung, og det kan derfor sommetider være lidt svært at finde tid til vennerne. Det er derfor godt, at man har ferier nogle gange. Her kan i rigtigt få brugt noget tid sammen, og lave en masse sjove ting.

Hvis du har lidt svært ved at finde på noget sjovt, som i kan lave, skal du læse videre her. En ide til hvad i kan lave er escape games eller en tur i escaperoom. Her kan i få brugt hovedet lidt, mens i bare hygger jer helt vildt. Det vil dig og dine venner sikkert synes er super sjovt.

Tag på en tur sammen

En ide til hvad i kan lave, hvis i vil lave noget lidt større og vildere end normalt, er at tage på tur. Det kunne eventuelt være en tur til København. I kan leje et hotelværelse og så ellers bare planlægge en helt masse sjove ting, som i kan lave.

Måske i skal en tur i tivoli eller hen og se den lille havfrue? Turen kunne også gå et andet sted hen – måske i sommerhus. Uanset hvor i tager hen, så vil det helt sikkert blive super sjovt, og også lidt anderledes fra, hvad i normalt laver, når i er sammen.

Sæt jer ned og brainstorm

Hvis i stadig ikke helt kan finde ud af, hvad i skal lave, er det en god ide lige at sætte sig ned og snakke om det. her kan i alle sammen prøve at komme med nogle ideer til, hvad der kunne være fedt at lave. Måske nogle af jer godt kunne tænke jer at tage en tur ud og bowle? Så kan i jo gøre det. på den måde kan i sammen finde ud af, hvad i gerne vil lave i ferien.