Lad ikke kulden ødelægge legen!

Den kommende tid byder på koldere vejr, men det behøver ikke at være en dårlig ting. Vejret betyder sjældent det store for børn, så længe de har det rigtige tøj på. Termotøj er en god løsning, når dit barn skal holde sig varm. Så på med termotøjet, og lad dit barn lege videre.

Lag på lag

Det kan være svært at vælge den rigtige garderobe til dit barn, når sommeren er ovre, og temperaturen tager et dyk. Her er en god metode til at sikre, at dit barn hverken er for varmt eller for koldt, at klæde dem på i tynde lag. På den måde kan de nemt tage tøj af og på og dermed finjustere temperaturen. Her kan termotøj til børn være en god spiller, da det både kan bruges som lag udenpå almindeligt tøj, men også som isolerende lag under fx en vindjakke eller et par regnbukser.

Tøj der er rart at have på

En anden fordel ved at vælge termotøj er at det er behageligt for dit barn at have på. Mange børn vil eksempelvis ikke gå med uld, fordi de synes det kradser. Her kan uldtrøjen nemt erstattes med en termojakke, der sagtens kan komme uden på et par bare arme. Derudover er termotøjet åndbart og elastisk, så det er nemt at lege i.

Termotøj i utallige farver og mønstre

Termotøjet er efterhånden blevet fast inventar hos vuggestue- og børnehave børn. Det kan derfor være en god idé at finde termotøj i en farve eller et mønster, som dit barn nemt kan genkende. Her kan du med fordel søge på nettet, hvor der findes termotøj i næsten alle afskygninger. Selvom du finder et enestående termosæt til dit barn, vil det dog stadig være en god idé at skrive navn i tøjet, så de voksne i børnehaven nemt kan finde tøjets ejermand.