Sjove sportsgrene man kan dyrke som studerende

badminton

Når man er studerende, kan man godt drukne i afleveringer, deadlines og lektier. Man behøves en form for frirum, når man til hverdag arbejder på højtryk. At gå til en sport er særdeles populært. Her er der mulighed for at puste ud, motionere og være en del af et fællesskab uden for studiet. Synes du, at det lyder spændende? Men er du i tvivl om hvilken sportsgren, der passer til dig og dit budget? Så læs med her.

Prøv kræfter med badminton

Den første sportsgren, der er ideel for studerende, er badminton. Badminton er en helårssport og således perfekt til den helårsstuderende. Badminton er en sjov sport, der er nem at lære. Start med at prøve kræfter med badminton. Flere klubber holder prøvetræninger og introhold, så du kan let tage din ven under armen og drage mod din lokale badmintonklub. De første par gange kan du låne dig til udstyr, men bliver du grebet af sporten, er det en god idé at investere i dit eget grej. Først og fremmest behøver du en ketcher til badminton. Du kan med fordel undersøge hvilken ketcher, der passer til dig på internettet eller hos din lokale sportsforhandler.  Rækker SU-budgettet ikke til det nyeste nye, kan du heldigvis altid finde brugt udstyr online eller i din lokale genbrugsbutik.

Studiefodbold

Vil du og dine venner gerne starte til en sport sammen? Her kommer en god idé. Mange gymnasier og universiteter opretter deres egne fodboldhold. Her dyster de mod andre uddannelsesinstitutioner og rejser derfor rundt i landet sammen. Studiefodbold er rigtig sjovt, og det er typisk billigere end at gå hos de lokale fodboldhold. Undgå kontigentbetalingen og hyr én af vennerne til at styre truppen som træner. Yderligere kan I forhøre jer hos jeres rektor og på den måde være heldig at låne institutionens boldbane til jeres ugentlige træning. Der er altså penge at spare. Studiefodbold er både en forfriskende getaway fra forelæsninger og deadlines men samtidig en god måde at dyrke fællesskabet. I kan med god samvittighed hygge jer med øl og aftensmad efter træningen.

Bordtennis

Tredje mulighed er intet mindre end bordtennis. Det er en sport, der tit bliver overset. Ligesom badminton er bordtennis en helårssport, og man kan derfor nyde den året rundt. Kontigentbetalingen er ikke skingrende dyr, og det kræver ikke meget udstyr. En helt anden fordel ved bordtennis er, at du forbedrer din koncentrationsevne, din fingermotorik og dine reflekser. Belejligt for en studerende!