Trænger du til en velfortjent ferie eller rejse?

Som ung er det vigtigt at komme ud og opleve verden omkring dig! Kendskab til andre lande, kulturer og liv er essentielt for at forhøje vores egen både selvforståelse og forståelse for andre mennesker og deres præmisser.

Det er dyrt at leve – og det er dyrt at rejse. Du har måske ikke råd til at se alle de steder, du gerne vil og derfor bliver du nødt til at vælge – men det er selvfølgelig svært. Frygt ikke, for her kan du få lidt hjælp og inspiration til nogle spændende og populære rejsemål.

Ferie eller en længere rejse

Er det en kortere ferie, du planlægger, er der masser af fantastiske steder i Europa, som du kan besøge. Fordelen ved at rejse til Europa er, at transporttiden ikke er så lang, og der er sjældent nogle besværlige rejseforberedelser, som vacciner eller visum, du skal have forberedt. Du kan nærmest booke flyet dagen inden afrejse, så nemt er det.

For sol og strand kan du overveje Sydfrankrig, Spanien eller Grækenland. For mere kulturelle storbyoplevelser er lande som Tyskland, Belgien og Holland oplagte rejsemål.

Skal du ud på en længere rejse, kunne du overveje at tage til Asien, for eksempel Thailand. find et fly til thailand her på nettet, og få de bedste priser.

Thailand

Hop på et fly til Thailand og oplev et land, der er rig på forskelligartet kultur. Det, der gør Thailand til ét af de mest populære rejsemål, specielt for sabbatårsunge, er den store alsidighed, som landet rummer. Her kan du både få storbyferie, hvide sandstrande, luksushoteller og billige hostels på forskellige øer. Der er mange populære rejsedestinationer i Thailand, og du kan rejse rundt i landet i flere måneder uden, at det bliver kedeligt eller ensformigt – ja, der er næsten for meget at se.

Få ikke rejsestress – turen er god, uanset hvor den går hen.