3 råd: Sådan begynder du at date igen efter nedlukningen

Det har været en utrolig svær tid for singler under corona, men nu er det hele snart slut, og så vil der være masser af rige muligheder for at begynde at date igen.

Mange føler måske, at de har tabt tråden på, hvordan man gør, og hvilke forbehold man skal tage og så videre.

Det behøver faktisk ikke at være så svært, og det behøver det især ikke at være, hvis du følger de næste tre simple og gode råd.

Start online

Det kan være en rigtig god idé for dig at starte online, når du begynder at date igen. Det vil altså sige, at du kan gå på forskellige hjemmesider og apps, hvor du kan begynde datingen. Hvis du ikke har prøvet noget lignende før, er der ingenting at være bange for. Du kan sagtens oprette en gratis dating profil, der kan gøre det meget lettere for dig at finde andre mennesker, som du måske har lyst til at snakke lidt mere med og lære at kende.

Fordelen ved at have datingen online til at starte med er, at du kan sortere, så du kun har kontakt til personer, som du rent faktisk er interesseret i.

Derefter kan du så tage kontakt til dem online og overskrift først for at afstemme forventninger eller lære hinandens personligheder lidt bedre at kende, før I beslutter jer for, om I vil mødes i virkeligheden eller ej.  

Hav det sjovt

Det er vigtigt, at du har det sjovt, når du begynder at date igen. Det skal helst ikke føles trivielt eller kedeligt, og det kan faktisk være en rigtig god idé at lave en aktivitet sammen på første date.

Måske burde du overveje at droppe den gode gamle date på caféen og i stedet prøve at tænke ud af boksen. Der er et hav af muligheder, som du kan have stor gavn af at bruge.

Føl dig sikker

Det vigtigste over alt andet er, at du føler dig sikker. Det gælder både online dating, men også hvis du møder folk i virkeligheden på dates.

Husk, at ikke alle mennesker er ens, og du derfor højst sandsynligt vil møde en eller to dates, som måske ikke har de samme forventninger som dig.

Prøv derfor at være klar i din kommunikation og helt ærlig omkring dine intentioner med daten. Det behøver ikke at være påtrængende eller seriøst, du kan sagtens få det sagt på en god og ’let’ måde.