Her er hvad farven på dine gelenegle siger om dig

Uanset hvilken farve eller farver, du er mest til. Så kan vi ikke komme udenom, at farver har en dyb forbindelse til vores følelser og stemning hver især og at de derfor heller ikke er tilfældige. Dette gælder i mange af aspekterne i vores hverdag, så er du klar over, hvilken farvepalette, du ofte vælger? Og ved du egentlig, hvad farverne fortæller om dig?

 

Kan du godt lide at have farve på dine gelenegle, så går du måske ofte med den samme farve, eller roterer mellem nogle gengangere, som du på en eller anden måde er blevet tiltrukket af. Måske har du set et par flotte negle på en kollega og det fik dig til at vælge denne farve. Nogle kan slet ikke vælge farve eller mangler måske ideer, og der kan det være sjovt at prøve en farve af, som en anden har foreslået, og som du måske ikke lige først havde overvejet, men som giver noget fornyelse og en lidt anden energi.

 

Selvom det “blot” er gelenegle, så er det et meget specifikt udtryk for dit udseende, og derfor kan du vælge meget nøjagtigt, om du vil skrue op eller ned for noget særligt i dit udseende og signalet til din omverden.

 

Dit udseende, din fremtoning og den måde du vælger at klæde- og udsmykke dig med makeup, smykker og negle, er alt sammen et kraftigt signal til andre om, hvordan du føler dig eller hvordan du gerne vil opfattes. Når nu farvevalg er så tydeligt et værktøj til at få opmærksom og formidle din identitet, så kan det også give mening at se på og forstå, hvad du så egentlig signalerer med dit valg af farver på neglene.

 

Måske er din farve på din Gel Polish valgt ubevidst eller måske slet ikke. Farverne vælger vi gerne, fordi de vækker en særlig følelse eller reaktion hos os. Der er lavet utallige mange undersøgelser indenfor forskellige fagområder omkring farver og deres evne til at påvirke og formidle.

 

Her er en lille guide til at gøre dig klogere på den måde, de forskellige farver opfattes, og hvilke personlighedstræk, der oftest forbindes med den enkelte farve. Guiden er bragt i samarbejde med Neglefeber.

Se her hvad farven på dine gelenegle siger om dig

Rød

Er du helt tosset med farven rød, vil din personlighed ofte forbindes med ord som optimistisk, lidenskabelig og aktiv. Folk som tiltrækkes af rød er gerne karakteriseret ved at være konkurrencedygtige personligheder både privat og på arbejdspladsen, de er selvsikre og intense. Ofte vil du også anses som at være meget åben og idet at rød på samme måde er en flot og karakteristisk farve, er dine røde negle måske slet ikke dårligt farvevalg og måske endda med til at tydeliggøre dit indre for omverdenen. Bruger du Gel Polish er der mange røde nuancer at vælge mellem og her er der helt sikkert en rød farve, der bør kunne matche dig.

Orange

Kan du godt lide orange, vil du som person være glad for selskabet af andre, men også med forbehold og et behov for balance i forhold til at vise følelser og sårbarhed. Du kan have en alvorlig side og farven orange er typisk forbundet med folk, der dyrker sport og bevægelse, og som kan lide at sætte mål for sig selv. Oftest kan du finde orange nuancer til salg uanset årstid, men har du en specifik favorit, skal du måske holde lidt øje, da den godt kan være svær at få fat.

Gul

Mennesker der tiltrækkes af gul er ofte meget kreative, dog på en kontrolleret måde baseret på logisk sans og følelse og mindre fantasi. Kan du godt lide gul, kan du måske nikke genkendelse til at være analytisk anlagt og måske endda en smule perfektionistisk. Derfor har du høje forventninger til dig selv og din omverden. Du er i god kontakt med dine følelser, men lader dig sjældent overvælde. Den gule Gel Polish bliver typisk solgt omkring højtider, men vær på forkant, da det er så specifik en farve til særlige højtider, at den derfor også hurtigt kan være udsolgt.

Grøn

Den grønne farve forbindes ofte med personligheder, som får glæde og værd af at bidrage til andres liv. Kan du godt lide grøn vil du typisk signalere positivitet og vitalitet og du samtidigt meget gerne anerkendes for din store indsats og handlinger, da det at hjælpe er essensen af din personlighed. Grøn gel- farve kan gå i mange retninger fra heftig neongrøn til pastel eller dyb skovgrøn. Se hvilken farve, der taler mest til dig.

Lilla

Hvis du godt kan lide lilla gelenegle, så vil din personlighed oftest være kendetegnet ved store følelser, måske en spirituel tilgang til livet omkring dig og du kan måske endda være en smule sensitiv og let at såre. Du er derfor meget bevidst om indre arbejde og typisk god til at meditere, reflektere og at sætte ord på dine tanker og følelser. Den lilla farve viser, at du er god til at hjælpe og guide andre og derfor også dygtig til at arbejde med menneske. Lille findes i et stort udvalg af toner og nuancer, så du har mange muligheder for at finde den helt rigtige gel, der kan afspejle lige din personlighed.

Blå og brun

Begge farver har mange lignende personlighedstræk og derfor bliver de omtalt lidt generelt i denne forbindelse.

 

Er du til blå eller brun vil du ofte være være tiltrukket af den mere simple livsstil og være i god kontakt med jorden og din indre balance. Du søger harmoni og elsker både naturen og en afslappet livsstil. Begge farver repræsenterer stærke personligheder, som hviler i sig selv og egne værdier. De går op i personlig udvikling og går ligeledes meget op i deres medmennesker ve og vel. Er du til blå eller brun, så vil du typisk gå bestemt og uden tøven efter disse farver. ikke alle negle- brands har lige så stort et udvalg indenfor disse farver af Gel Polish, Poly Gel og lign. men som trends og mode skifter, vil der løbende dukke muligheder op, så hold øje.

 

Kan du genkende dig selv og dit farvevalg i beskrivelserne, kan du vælge at dykke mere ned i de mange mulige gelfarver, som findes til rådighed. Har du ikke fundet netop din farve endnu, kan du starte med at se rundt i dit hjem eller garderobe og lægge mærke til, hvilken farve, som dominerer. Prøv evt. denne farve af når du skal lave gelenegle og se, hvad den gør.

 

Efter at have læst dette har du med sikkerhed identificeret dig med en eller flere farver, hvilket er normalt og kan forventes. Så fortæl os: Hvilken farve har din personlighed?

Hvilken farve er du?

 

Er du usikker på, hvilken gel polish farve du skal vælge, kan du prøve at se dig omkring i din garderobe og hjem. Oftest vil du sikkert have en tendens til at omgive dig med en yndlingsfarve eller ubevidst gribe fat i en særlig nuance, uanset om det er ved indkøb til boligen, din beklædning eller noget mindre som fx din drikkedunk.

 

Læg mærke til, hvilken farve du har omgivet dig med. Måske kan dette give dig et hint om, hvilken farve der rører dig eller får dig til at føle noget. Og har du i derimod lyst og mod på forandring, kan du i stedet række efter en uvant farve i den anden ende af skalaen og se, hvad den så gør ved dig. Gelenegle er aldrig permanente, og da de hurtigt kan tages af, løber du altså ingen større risiko ved at prøve nye farver af.

 

Så gør op med de grå dage og bring farverne ind i din hverdag. En lille ændring kan gøre en stor forskel.