Guide til færre smerter ved hårfjernelse

hårfjernelse bedøvelsescreme

Vil du gerne have dit hår på kroppen fjernet permanent? I så fald er der i dag gode muligheder for dette. Men desværre gør det også en smule ondt at få permanent hårfjernelse. Og dette kan afholde mange mennesker fra faktisk at få det gjort.

I denne korte artikel vil vi give dig en hurtig guide til, hvordan du kan opleve færre smerter under hårfjernelse. Læs med her hvis det har interesse for dig.

Benyt bedøvelsescreme

Det er først og fremmest en god ide at undersøge mulighederne for at benytte en bedøvelsescreme, som for eksempel den du kan få gennem NumbMe. Sådan en bedøvelsescreme benyttes ofte også, hvis man gerne vil have en tatovering. Og når man får en tatovering, så skæres der bogstaveligt talt i huden.

Nogle mennesker kan endda opleve, at smerten går 100% væk, når de bruger denne bedøvelsescreme under tatoveringsprocessen. Det er altså en meget magtfuld creme, som du også kan benytte under din permanente hårfjernelse!

Tag dog først og fremmest lige en snak med den person, som skal lave den permanente hårfjernelse på dig. Det kan jo være, at de af den ene eller anden grund ikke bryder sig om, at deres kunder har en creme på huden. Måske kan den gå ind og påvirke selve processen med at få dit hår fjernet permanent.

De professionelle folk, som hjælper med din permanente hårfjernelse, kan samtidig også have nogle præferencer omkring hvilken bedøvelsescreme du skal benytte. Der kan sagtens være forskel på produkter ude på markedet. Prøv at lytte til denne professionelle person og overvej grundigt, hvad de råder dig til at gøre.

Prøv at distrahere dig selv

Hvis man fokuserer på smerten, så vil den også vokse sig større. Det samme gælder også, hvis du er meget bange for at smerte imens du får dit hår på kroppen fjernet permanent. Prøv derfor at distrahere dig selv så meget som overhovedet muligt under selve processen.

Ja, det gør en smule ondt at få sit hår på kroppen fjernet permanent. Men så slemt er det nu engang ikke.

Ved at du minder dig selvom, at du ikke er ved at dø, så kan det tage meget af smerten. Smerte er trods alt blot en chok reaktion fra kroppen, der fortæller dig, at der er et eller andet galt. Og hvis du kommunikerer tilbage til din egen krop, at alting er helt i orden, så vil dette også sætte din smerte i et andet lys.