4 ting der er værd at gøre inden fødslen

Nu nærmer tiden for fødslen sig, og du glæder dig helt vildt. Men du kan alligevel ikke gå rundt og gruble over, om du nu har styr på det hele inden det går i gang. Det er helt almindelige tanker, som denne guide kan hjælpe dig med at finde rundt i.

Forbered dig på tiden efter fødslen

Du er naturligvis klar over, at tiden efter fødslen bliver en meget mindeværdig og smuk, men også udfordrende tid for både barnet og forældre. Derfor kan du lige så godt bruge ventetiden på noget, der giver mening; nemlig at forberede dig på tiden efter.

Du kan forberede alt fra indretning og møblering til babyudstyr og legetøj. Du kan finde lækkert babyudstyr af god kvalitet her – der findes noget for enhver smag.

Lav vejrtrækningsøvelser

Når man er gravid, kan man godt føle sig oppustet og miste vejret lidt. Derfor er åndedrætsøvelser en rigtig god måde at lære at trække vejret på, så du bliver bevidst om det. Det er nemlig også noget, der er rart at kunne fokusere på under fødslen.

Lav mad

Det er træls at skulle stå og bruge tid på madlavning, når man lige har fået et barn og der er tusind andre ting, der hele tiden skal gøres. For at undgå at bruge for mange penge og stress, er det en god idé at lave en masse mad, der bare ligger i fryseren. Så har I altid noget at tage frem på dage, hvor overskuddet er lig nul.

Træf egne valg

Som gravid er du helt sikkert blevet foreslået en masse ting af både venner og sundhedspersonale. Men det er ikke sikkert, det passer til dig. Lyt til din krop, og respekter dens signaler – så går det hele.