Copenhagen Shoes i samarbejde med blogger

Når Josefine Valentin har en finger med i spillet

Får du Copenhagen Shoes med romantik og råt design. Josefine kombinerer gerne sart rosa lak med nitter og similisten, som i sidste ende giver skoene et sart klassisk look med det lille ekstra pift.

Copenhagen Shoes er i forvejen et modevandt brand i en prisklasse hvor de fleste kan være med. Josefine har mange bolde i luften men formår stadig at kreeere en stilfuld farverig og enkel kollektion hver sæson.

Brandet kan nu også selv finde ud af at skabe magi. Generelt er det super behagelige sko og støvler lavet i skind og tekstil.

Copenhagen Shoes er et nyere dansk skobrand der laver kvalitetssko i et moderne skandinavisk design. De dygtige designere kombinerer altid de flotteste og mest trendy design med den højeste komfort og materialer i lækker kvalitet. De fleste sko fra mærket indeholder latex-skum i indersålen hvilket aflaster fødderne i løbet af dagen. Det danske fodtøjsbrand har i høj grad forstået at kombinere praktisk komfort med et moderigtigt look, som virkelig trumfer igennem blandt danske kvinder. De har tænkt på hver en detalje helt fra tegnebordet, til materialerne og til produktionsprocessen

Du kan både få sneakers, støvler, sandaler, stiletter og hjemmesko fra Copenhagen Shoes. Det er et stensikkert valg, hvis du vil have lækre sko, der holder i mange år fremover.

Bæredygtighed og miljø er vigtigt for Copenhagen shoes

Der er stort pres på vores fælles ressourcer. At designe og producere sko kræver naturligvis energi og materialer. Det betyder derfor meget for Copenhagen shoes, at begrænse den energi der anvendes, eller, så vidt det er muligt, anvender grøn energi. Et andet fokus er, at de materialer de anvender i designs i overvejende grad, er bæredygtige. De arbejder hårdt og fokuseret på at skabe en mere bæredygtig og miljøvenlig produktion.

Copenhagen Shoes bestsellere er kollektioner som Frances, Victoria og Laura.

Find mange flere Copenhagen Shoes designs her