Sådan skaber du den perfekte forårsgarderobe

Når vinteren er ovre, og foråret står for skud, så er det også endelig tid til at opdatere garderoben med nye items, så den bliver forårsklar. For forårsmode er nemlig lig med elegant lethed og friskhed. Vil du gerne friske din garderobe op med de mest nødvendige forårsitems? Heldigvis for dig kan du lige her læse mere om, hvilke 3 modetendenser, din forårsgarderobe bør bestå af.

En god overgangsjakke

Selvom det er forår, kan du ikke forvente at blive lunet af solens stråler hver dag. På grund af Danmarks varierende vejr, er det altså en rigtig god idé at investere i en god overgangsjakke, der er let og lun på samme tid. For eksempel kan du opnå et cool og moderne look med en bomber jakke. Derudover er læderjakker, denimjakker og lignende også glimrende eksempler på gode overgangsjakker til de skiftende årstider.

Tynde og luftige materialer

Når du opfrisker forårsgarderoben, er det en god idé at skifte alle de tunge tekstiler og vamsede sweaters ud med tynde og luftige materialer såsom skjorter og nederdele. Dermed ikke sagt, at du skal gemme dine sweaters langt væk – for du vil formegentlig få brug for dem på de kølige forårsdage. Men ønsker du en forårsklar garderobe, bør din garderobe som udgangspunkt bestå af materialer, der passer til forårets lethed.

Items der fungerer til lag-på-lag

Vi ser det hvert år: Når foråret er på vej, er lag-på-lag outfits at se alle vegne – og det er med god grund. Det er en glimrende teknik at gøre brug af, når du klæder dig på om foråret. Derfor bør din forårsgarderobe bestå af items, der kan bruges i lag med andre items i din garderobe. På den måde kan du altid tage et ekstra lag på, hvis du fryser – eller omvendt. Det er perfekt til forårets skiftende vejr.