Keramisk coating – hvad er det, og hvorfor er det godt?

keramisk coating detailing

Enhver mand og kvinde vil gerne være ejer af en flot og lækker bil, som skinner og ser godt ud. Det betyder, at der skal noget til for, at din bil kan holde sig flot og skinnende, da skidt, insekter og så videre hurtigt kan ødelægge den flotte glans. Læs om keramisk coating her, og hvad det kan gøre godt for.

Hvad er keramisk coating?

Keramisk coating er en ekstra beskyttelse til din lak på bilen. På den måde undgår man ridser, snavs og hvad der ellers hurtigt og nemt kan ødelægge din normale lak, uden beskyttelse. Det foregår altså som en overbeskyttelse af din bil lak, som jo består af 3 lag. Grundfarve, basisfarve og så en klarlak ovenpå, og dermed det yderste lag, der giver glans og dybde til basisfarven.

Eftersom bilen skal igennem meget og lever et hårdt liv med sand, insekter, fugleklatter og så videre, har bilen brug for et ekstra beskyttende lag, så den kan klare det hårde liv. Og det er netop det keramisk coating er og kan gøre for din bil.

Derfor er keramisk coating godt

Så som du måske kan regne ud, er det en meget god ting at få den her keramisk coating. Først og fremmest vil din bil se flottere ud fra start, da det holder den flotte glans. Derudover holder det bedre på den glans, som ellers hurtigt kan forsvinde, da livet som bil er hårdt og beskidt.

Derfor er keramisk coating en god ide for alle med en bil. En bil der holder den flotte glans i længere tid, er jo kun en god ting, da man hurtigt kan komme til at savne udseendet af den nye bil. Men med keramisk coating, holder ”ny bil” udseendet i længere tid. Du behøver heller ikke bekymre dig så meget om en enkelt fugleklat, da det ikke kan ødelægge din flotte lak, netop fordi den har den ekstra beskyttelse.

Så hvis du gerne vil have en bil, der bliver ved med at se godt ud, selvom den er lidt ældre, så er denne coating en god ide. Der er faktisk intet negativt ved det, og derfor burde det være noget alle skulle gøre. Hvis du er i tvivl, kan du altid læse mere om det på internettet, samt på hjemmesider, der tilbyder keramisk coating. Så kan du se, om det er noget du er interesseret i.