Sådan får du skaterlooket

Der er noget fedt og smart over skaterlooket. Selvom du måske ikke står på skateboard, så kan det sagtens være et look, der passer til din personlighed. Hvis du er klar på spænding, men samtidig er lidt tilbagelænet, kan denne stil være ideel til dig.

Her i indlægget giver vi dig gode idéer til, hvordan du får skaterlooket. Vi kommer ind på:

  • Smarte sko
  • Holdbart tøj
  • Hovedbeklædning.

Smarte sko, der passer til dit skateboard

Når du vælger skaterlooket, vil det ofte være, fordi du har et skateboard. Det kan også være, at du bare går op i skateboards og har en lækker samling derhjemme. Uanset hvad er det i hvert fald en fordel at have smarte sko, der passer til dit skateboard.

Skateboards er ofte udstyret med smarte design i bunden. Ved at vælge sko, der matcher til, kan du fuldende dit skaterlook.

Det særlige ved skatersko er, at de ofte er flade i looket. Den flade struktur giver nemlig en bedre følelse af, hvor du har dit skateboard henne. Disse sko er derfor nødvendige, hvis du vil have skaterlooket.

Holdbart tøj i tidløst design

En skater har ofte mørkt tøj på med farvede detaljer, der giver looket lidt karakter. Det kan for eksempel være et par sorte jeans med en T-shirt, hvor der er et motiv på.

Tøj til skatere er som regel yderst holdbart. Det kan jo nogle gange gå vildt for sig, når du kører på dit skateboard. Med holdbart tøj skal du ikke bekymre dig om revnede bukser og lignende. Derudover er der også en tendens til, at skatertøj er tidløst i designet. Det går derfor ikke sådan lige af mode.

Hovedbeklædning er essentielt

For en skater kan hovedbeklædningen være altafgørende. Det kan være det, der sætter prikken over i’et på dit skaterlook. Der findes en masse smarte løsninger, når det kommer til hovedbeklædning til skatere. Det kan være alt fra kasketter til huer og hatte. Find inspiration til skaterhatte hos High5 Shop.

Når du skal finde en hovedbeklædning, skal du gå efter det, der passer til dig. Det er ikke alle, der har den ideelle hovedform til at bære en cap. Det kan derfor være en fordel at prøve dig lidt frem for at finde ud af, hvad der fungerer for dig.

Når du har fundet den perfekte hovedbeklædning til dig, er det helt sikkert en fordel at have valgmuligheder. Har du et par stykker at vælge imellem, kan det være lettere at sammensætte det perfekte skaterlook.