Balloner med navn kan være en god tilføjelse til dit barns fødselsdag

Skal dit barn holde stor fødselsdagsfest? Eller måske bare en lille hyggelig fødselsdagsfest for barnets tætteste venner? Så er balloner svaret du leder efter – hvis spørgsmålet er, hvordan du skal skabe en hyggelig fødselsdagsstemning.

Balloner kan med garanti skabe den hyggeligste stemning til fødselsdagsfesten, fordi de skaber fest og farver. Du kan for eksempel lave store ballonbuketter i forskellige farver eller i forskellige nuancer af dit barns yndlingsfarve. Den perfekte tilføjelse til disse buketter er balloner med dit barns navn trykt på. Du kan for eksempel have store ballonbuketter i blå nuancer – nogle lyseblå, nogle mørke blå, måske nogle hvide, nogle blå med glimmer, nogle der siger ”tillykke” og nogle med dit barns navn på. Dit barn vil med garanti synes, at det ville være sjovt at have sit navn trykt på en masse balloner.

Skal dit barn holde prinsesse-fødselsdag kan du blande forskellige balloner i lyserøde og lilla farver, hvor der ind imellem dem måske er balloner med ordet ”Prinsesse” på og andre med dit barns navn på – eller måske skal der stå ”Prinsesse Frida”, alt efter hvad dit barn hedder. Du kan gøre præcis det, dit barn ønsker for at gøre fødselsdagsfesten ekstra hyggelig og sjov.

Du kan også gå all-in og droppe alle de mere almindelige balloner og bare have balloner med barnets navn på. Det kan måske virke lidt ekstremt, men det vil med garanti få både fødselaren og gæsterne til at grine. Når festen er slut, kan du altid give gæsterne en ballon med hjem, så de har bevis på, at de har været til dit barns fødselsdag. En ballon med dit barns navn på kan være et godt minde at have med sig, så længe ballonen holder – og dit barn vil med garanti synes om ballonerne, så længe de varer.

Dit barn vil helt sikkert synes, det er sjovt at have balloner med sit navn på, fordi det ikke er noget, man ser så tit. Det kan man da også huske fra da man selv var barn – for det første var balloner altid sjove og hvor glad ville man ikke lige have været for ballonen, hvis den også have dit eget navn på. Køb derfor en masse balloner med dit barns navn på i lige præcis de farver, I ønsker – der vil med garanti være smil på læben, så længe ballonerne er til.