Tid til hygge med de mindste

Kunne du godt tænke dig kvalitetstid med børnene, hvor I virkelig kan hygge jer sammen? Det er noget, de fleste sætter pris på, men det kan nogle gange være svært at blive ved med at finde på ting at lave. I har garanteret mange ting, I giver jer til. Det kan underholde de fleste børn i lang tid, hvis I sætter jer og tegner, og det skaber også en skøn situation, hvor I kan sidde og koncentrere jer, samtidig med I får snakket dagen igennem.

Måske har den yngste oplevet noget spændende i børnehaven, eller der har været et godt, nyt fag i skolen? Der er mange muligheder, og det er som om samtalen flyder lettere, hvis man sidder med noget i hænderne samtidig. Der er også andre måder, man kan være kreativ på. Det er ikke alle, der synes, det er sjovt at tegne eller male. Det kan lige så godt være, man vil bygge med Lego eller hamre i træ. Det hele er kreativitet.

Find inspiration

Til gengæld er der også nogle, der har tænkt på det med det kreative for jer. Kreativ legetøj er et vidt begreb og kan være en masse forskellige ting, men det er med garanti noget, I vil sætte pris på at have. På den måde er der skabt grundlag for mange timers god leg. Det er leg, barnet både kan sidde med selv, med vennerne eller med jer som forældre. Det er et rigtig godt ønske på børneønskesedlen. Mange synes ofte, det er svært at finde på gaver, men her er altså et fint ønske, man kan sætte på listen.

At være kreativ har ingen alder, og selvom man siger, at fantasien ændrer sig over årene, så kan man stadig få gavn af kreativitet og gode idéer mange år frem, uanset hvor gammel man er, børn som voksne.