De unge elsker festival

musik

De unge mennesker i Danmark elsker at feste og få gode oplevelser, og det vise sig i mange forskellige afskygninger. Der bliver holdt private fester, hvor man kan give den gas med sine venner, og så er der også gymnasiefester universitetsfester og lignende, som skaber en festlig og social ramme.

Men så er der også festivalen, som på mange måder er noget helt andet, fordi man netop er der i længere tid. Ja, det er faktisk en lang fest, hvor man får lov til at opleve lidt af hvert – det indebærer for de flestes vedkommende musik, en masse øl og måske lidt romantik. Festival er altså lige noget, der falder i de unges smag, og det kan du læse mere om herunder.

En særlig setting

Det, som gør, at de unge er helt vilde med festivaler er nok, at det er en helt særlig setting, som man ikke rigtig møder andre steder i den samme form. Man kender måske noget af konceptet fra festival, hvis man eksempelvis er til koncert eller holder en fest i haven, men det er kun til festivalen, at man møder den fulde pakke, hvor det hele er kombineret.

Man sover i telt, går til koncert, har tømmermænd, drikker igen – og det fortsætter egentlig bare. Det er altså en helt særlig stemning, som man oplever på en festival, som ikke rigtig er at finde andre steder.

koncert

Fuldskab, musik og romantik

Grunden til at lige netop de unge er blevet helt pjattede med festivaler er nok også, at de unge generelt elsker at feste – og en festival er en fest på flere dag med alt, hvad det indebærer at holde et brag af en fest.

Der er som tidligere nævnt mulighed for at se en masse fede koncerter, hvor man kan danse og lignende. Derudover kan man selvfølgelig også drikke en masse drinks og øl, hvis man er til den slags. Det at folk har det med at blive ret fulde på festivaler er nemlig også en stor del af den stemning, der bliver skabt, som både kan føre til høj stemning, romantik eller noget helt tredje. Det er bare magisk.

Det skal du have med

Der er altså ikke nogen tvivl om, at det er helt særligt at være på festival, og at det er noget, man bør prøve, hvis man synes det lyder spændende. Men hvad skal man så egentlig have med? Man har jo typisk ikke muligheden for at tage hjem i sin egen seng hver aften, og derfor er det også vigtigt, at man har alt det nødvendige med.

Det er eksempelvis en rigtig god ide at have sin egen festivalstol med, da det giver muligheden for at lave et lille område, hvor man kan opholde sig og lave alt muligt forskelligt. Derudover er det selvfølgelig også essentielt med telt, liggeunderlag og sovepose, så man rent faktisk har et sted at sove. Mange ting vil det også være muligt at købe til selve festivalen, men det er altid godt at være på den sikre side.