De 3 vigtigste regler til studenterkørslen – læs dem her!

studenterkørsel 2024

Studenterkørslen er en vigtig og stor oplevelse for alle, der bliver studenter. Det er en helt uforglemmelig oplevelse, og den skal derfor nydes og gøres rigtigt! Der er mange ting man kan, men også skal gøre på sådan en studenterkørsel. Du kan læse de 3 vigtigste regler her!

Druk, drukspil og drukregler

Der er ingen tvivl om at til studenterkørslen drikkes der alkohol, og meget af det. Men det er dog ikke så sjovt bare at stå og drikke den, er det? Derfor skal der masser af drukspil og regler til, for at alle kommer til at drikke en masse. Glem nu ikke at få jer en vogn først, inden I begynder at planlægge det andet, bestil studenterkørsel 2024 med det samme.

Man kan lave en masse regler, inden man starter turen. Et eksempel kunne være, at hver gang en gul bil dukker op, må man prikke til en, der skal drikke en tår eller to. Har man prikket til en, kan man ikke blive prikket til. Eller hver gang man kommer til et stop, skal man bunde sin genstand. Dette et bare nogle eksempler på, hvilke regler man kan bruge.

God stemning og fed musik

Der skal ikke være nogle sure miner eller trist musik. Der skål skråles med på de fedeste fest sange, der har været gennem jeres gymnasieår. I skal have musik, der er gang i, musik man kan danse og synge med på. God musik er nemlig med til at holde en god stemning, og det er nok noget af det vigtigste, og er faktisk en god regel at have med på turen!

Pas på hinanden!

Det er altid sjovt med studenterkørsel. Det er en kæmpe fest og alle har fået en masse genstande ned. Men glem ikke at passe på hinanden, selvom I har set sjovt. Lad ikke dine kammerater fjolle for meget rundt på vognen, da man kan risikere at falde af. Dette hænger også sammen med den gode stemning, da en god stemning hurtigt kan blive ødelagt, hvis en kommer til skade. Så pas på hinanden til studenterkørslen.

Selvom det er den tid, hvor du nok skal drikke så meget som muligt, skal du og dine venner altså huske at drikke vand, og igen passe på hinanden. Bliver en for fuld, er det kun godt, hvis andre fra klassen kan hjælpe. Give dem lidt vand og holde dem fra mere alkohol. Så skal I nok få en god fest.