Tre ting man skal huske at medbringe til studenterkørsel

Når det er tid til studenterkørsel, er der en række ting, man skal sørge for at huske. Faktisk er der flere forskellige ting, der er værd at huske. Derfor er det ikke utænkeligt, at man glemmer noget af det, hvis ikke man sørger for at forberede sig ordentligt.

Hvis du er i tvivl om, hvad der er værd at huske, når man skal afsted på studenterkørsel, så er du landet det rette sted. I denne artikel vil du nemlig kunne læse nærmere om tre ting, der er værd at huske, når man hopper om bord i studentervognen.

1. Øl

Det er svært at holde en god fest og fejre, at man er blevet student, hvis man ikke har øl med på sin studenterkørsel. Derfor er det naturligvis vigtigt, at du sørger for, at der er tilstrækkeligt med øl med på din studentervogn.

Der er forskel på, hvordan man vælger at håndtere det i hver enkelt klasse. I nogle klasser køber man ind sammen, mens andre klasser vælger, at man blot skal sørge for øl til sig selv. Det er naturligvis vigtigt, at man sørger for at aftale dette i god tid.

2. Vand

I og med, at der vil blive indtaget en del af alkohol i løbet af dagen, er det også vigtigt, at man sørger for at drikke vand. Det betyder naturligvis, at det er vigtigt, at du også husker at få vand med, så du kan holde dig hydreret og tage en pause fra alkoholen.

Igen er det vigtigt at slå fast, at der er forskel på, hvordan hver klasse vælger at gribe det an. Der er mange klasser, der vælger at købe ind sammen, mens andre i stedet lader det være op til hver enkelt elev. Derfor skal det naturligvis også aftales.

3. Solcreme

Når man kører studenterkørsel, kommer man til at tilbringe en del tid i solen. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at beskytte sig bedst muligt mod solens stråler. Det kan du gøre på flere måder, men den mest oplagte løsning er, at du bruger solcreme.

Når du skal gøre dig klar, inden du skal afsted til din studenterkørsel, er det derfor vigtigt, at du husker at få en solcreme med. Du kan med fordel vælge at købe en lille tube, der er lavet til at tage med på rejser, da du kan have den i lommen eller en lille taske.