Disse ting bør dine børn have i klædeskabet til de kolde måneder

Vi har haft en god sommer, og det har vi stadig, men vi begynder langsomt at komme tættere på september, og her begynder vi nok så småt at begynde at mærke regnen og kulden igen. De fleste af os ville nok elske at holde fast i det varme vejr så længe som muligt, men det er bare ikke muligt, og vi er nødt til at acceptere, at det går væk, og så skal vi også være klar på, at vi ikke længere kan hoppe i sommerkjoler og shorts. Derfor er du nu også gået i gang med at overveje, om dine børn mangler noget til, når det kolde vejr virkelig begynder.

Regntøj

I det danske vejr, bør vi alle sammen have et sæt regntøj hjemme, så vi ikke skal føle os begrænset af vejret. Dine børn mangler måske eller også kan det sagtens være, at de er vokset ud af det – køb nyt regntøj her. Du kan overveje, om det ikke er noget, som du allerede nu skal have købt hjem, så I ikke står i den situation, hvor i rent faktisk mangler det, og så er det lidt for sent at bestille det hjem der.

Varme sweatere

Der er ikke jul endnu, og der er jo stadig forholdsvis lang tid til, at det begynder at være rigtigt koldt, men de varme bluser skal nok ikke gemmes for langt væk. I efterårsmånederne er det smart med en sweater udover, hvis det er koldt udenfor om morgenen, og så måske have en t-shirt eller en let trøje på under, så børnene bare kan tage sweateren af. Det kan ellers blive varmere i løbet af en dag, og så er det ikke til at holde ud af at have en varm sweater på. En t-shirt er derfor en god løsning.