Hvorfor skal du bruge etiketter

Etiketter er med til at skabe orden og overblik. Med etiketter er det også nemt at opmærke ting, hvor du tydeligt vil vise navn, tilhørsforhold eller indhold.

Brug etiketter på det du ikke vil miste

Etiketter er geniale, når du gerne vil sætte navn eller andre informationer på genstande, som du gerne vil passe godt på.

Mange håndværkere bruger etiketter til at opmærke værktøj. På en byggeplads går der mange håndværkere og værktøj bliver nemt forlagt eller forbyttet og kommer med i den forkerte bil. Med firmalogo på værktøjet forbygger du nemt den slags ærgerlige misforståelser.

Samtidig er værktøj en nem omsættelig vare på det sorte marked og selvom etiketter ikke er en garanti for at værktøjet ikke bliver stjålet har det en forebyggende effekt. Simpelthen fordi det er mere bøvlet at afsætte, hvis man først skal pille etiketterne af. Samtidig er det også et meget tydeligt bevis på, hvor værktøjet kommer fra, hvis tyveriet bliver opdaget.

Etiketter skaber orden og overblik

Brug etiketter på hylder, skuffer og beholdere på kontoret eller på lageret til at skabe overblik over hvor forskellige ting har deres faste plads.

Brug ”hele etiketten”. Mange skriver kun tekst på deres etiketter, men det er nemt at fremstille etiketter i unikke designs. Ved at bruge farvede baggrunde og/eller figurer, der viser indholdet, kan du skabe et system, hvor du ikke behøver skrive alle detaljer på.

Brug etiketter til at dele information

Med etiketter er det nemt at dele information på det sted, hvor du gerne vil have informationen. Det kan fx være I har indført en ny procedure på arbejdspladsen. Selvom I har gennemgået proceduren kan der være behov for at medarbejderen bliver mindet om proceduren i det øjeblik hvor han udfører jobbet. Med en etiket minder du medarbejderen om den nye fremgangsmåde.

Køb etiketter her i god og slidstærk kvalitet.