Hvornår er det ikke en god idé at vælge det billigste alternativ?

Når pengene er små, vil du gerne spare hvor som helst, men det er altså ikke alting, hvor det kan svare sig at tage et billigt alternativ. Og her tænker du måske, at dette indlæg kommer til at handle om ketchup eller gryder, men nej. Det skal handle om sokker. For billige sokker er i bedste fald lavet af bomuld, i værste fald kunststof, der kun kan sammenlignes med plastik.

Stikker du foden i en plastikpose vil der lynhurtigt blive fugtigt, fordi huden ikke kan ånde, og plastikken ikke absorberer noget fugt. Hvad er så resultatet af indelukkede fødder? Virkelig sure tæer!

Vil du gerne have behagelige sokker, hvor dine fødder kan ånde, burde du overveje bambus strømper. Bambusfibrene er nemlig både åndbare og enormt gode til at absorbere fugt, så dine fødder holdes tørre, friske og i en behagelig temperatur.

Om sommeren vil mange foretrække korte ankelsokker, fordi det ser lidt bedre ud til bare ben. Uanset, om du går i shorts eller kjole, ser det fedt ud med et par sneakers til, og her er sokker altså en nødvendighed for ikke at få virkeligt ildelugtende sko. Løsningen på det kan være footies bambusstrømper, som har alle de gode kvaliteter fra bambussen og derfor holder dine fødder næsten svedfri – selv om sommeren.

En anden fed kvalitet ved bambusstrømperne er, at de indeholder et naturligt antibakteriel, som er med til at bekæmpe de bakterier, som er skyld i sure tæer. Har din far, bror eller en anden mand i dit liv problemer med fodsved og ildelugtende fødder, så køb et par bambus sokker til mænd til ham; det er en gave, som garanteret vil blive et hit.

Til allersidst kan det nævnes, at bambussokker er meget slidstærke – de holder formen og farven og bliver ikke stive og træls efter vask.