Skab et unikt ungdomsværelse

altan

Når man er ung og bor på et værelse, vil man ofte gerne have det gjort unikt på sin egen måde. Det betyder, at man begynder at kigge på, hvordan man kan sætte et personligt præg på arbejdet. Det kan dog være svært, når rigtig mange ligner hinanden mere og mere. Det bliver efterhånden sværere at finde de specielle ting, man ikke har set før.

Det kunne eksempelvis være en helt speciel oplukker. Den kan bruges praktisk, når der skal åbnes øl og sodavand, men det kan også være rent til pynt. Man kan finde nogle vildt flotte oplukkere, som passer til et rigtigt ungdomssværelse.

Drengerøven

Er man lidt af en drengerøv, vil man måske også gerne have det frem i rummet. Det kan både være, hvis man er dreng eller pige. Den indre drengerøv kan komme til udtryk på mange måder. Nogen vil gerne have nogle sjove og lidt udfordrende plakater op på væggen. Andre vil bare gerne lave et tema på værelset, som er virkelig lækkert.

Der er som sådan ikke en bestemt stil, som bliver drengerøvet. Det er dog ofte lidt mere ude af takt end eksempelvis det helt klassiske. Det er måske også helt okay, når man er ung. Man kan sagtens være lidt flippet, hvor det stadig fungerer rigtigt godt.

Den stilede

Det kan også være, man er meget mere til det klassiske look på værelset. Måske er man blevet lidt ældre, og man vil gerne have det hele til at se lidt pænere ud. Det kan også være, når man får folk på besøg, at det er rart med et classy look. Her handler det selvfølgelig i første omgang om, at man ikke fylder alt for mange ting ind på sit værelse. Gør man det, kan det hurtigt gå hen og virke rodet. Og rod er altså ikke ret stilet.

Hvis man derimod forsøger at holde så mange ting væk fra lyset som muligt, er man godt med. Måske kan man pakke nogle ting ned i kasser, når de ikke bliver brugt. Det kan give et mere roligt udtryk. Skal man have et stilet rum, er det dog ikke nok, at man bare tømmer det. Man kan også kigge på, hvordan man udnytter pladsen bedst muligt. Sommertider kan man godt dele rummet lidt op, selvom man faktisk ikke har så meget plads at gøre med. På den måde kan man føle, at man har et helt hjem, selvom det bare er et enkelt værelse.