3 ideer til hvordan du slapper af

sådan slapper du af med diamond painting

Som ung er der så mange ting man skal nå. Så mange nye ting om det voksne liv man skal lære, og du har sikkert både arbejde og skole kørende samtidigt. Det er ikke nemt, og det giver dig muligvis en hektisk hverdag, hvor du bare ikke får lov til at slappe af.

En ny afslappende hobby

Det du har brug for, er en ny afslappende hobby. Du tænker måske ”hvornår skulle jeg finde tid til det?”. Men glem nu ikke, hvor meget tid du sikkert bruge foran skærmen på at se film, tv serier eller YouTube. Det kan altså skiftes ud med en afslappende hobby, som kan få dig til at trække vejret igen.

Minddrops diamond painting kender du måske. Dette er det nye og populære hos alle. Det handler om at du bruger små ”diamond” sten, som presses på et billede, der viser hvor hver sten skal sidde. Stenene har forskellige farver, og til sidst vil der blive formet et flot billede. For nogle kan det lyde kedeligt, men det er ekstremt afstressende og afslappende. Du skal bare gøre det helt som du har lyst, og det kan få dig lidt væk fra skærmen, samtidigt med du laver noget lidt hyggeligt.

Dette kunne være en afslappende og ny hobby. Der findes mange andre, men diamond painting er relativt nyt og populært, og det er det jo af en god grund. Alle elsker det, og det vil du sikkert også gøre, hvis du prøvede det ad.

Selvforkælelse med spa og stearinlys

En anden måde at slappe af på, er at få lavet en masse selvforkælelse. Dette kan gøres med en masse ansigtsmasker, fodbad, en tur i et langt varmt bad eller i badekar, hvis du ejer det. Så kan du sætte en masse stearinlys frem, duft lys eller ej. Her kan du bare sidde med en lækker ansigtsmaske på og fødderne nede i det varme fodbad. Det er rent spa og rent afslappelse.

Nyd en serie

Vi er jo i en tid, hvor vi elsker at sidde foran skærmen. Det kan man altså godt slappe af med. Du skal bare ikke vælger en gyser eller spændingsfilm. Du skal vælge en rigtig feel-good serie. Det kunne være ”Friends”, ”The Office” eller ”How I Met Your Mother”. Det er alt sammen hyggelige serier, hvor du ikke skal sidde og blive nervøs eller alt for spændt. Så kan du slappe af og hygge dig.