Sundhed starter i ungdommen

træning

Det er aldrig for tidligt at tage dit helbred seriøst. Faktisk kan det påvirke kroppen mere, end du tror, ikke at passe på den, mens den er ung. De fleste defekter, mangler eller sygdomme har nemlig rødder i noget, der har været mindre godt for kroppen i ungdommen. Man skal ikke male fanden på væggen, men det er godt at være opmærksom. På https://fitmagasinet.dk/ finder du alt det udstyr, du har brug for, for at blive den stærkeste og sundeste version af dig selv.

Fokus på muskler og led

Når du motionerer, træner og bruger din krop, må du fokusere på både muskler og led. Er man ikke opmærksom på andet, end at få musklerne til at blive større og fedtet til at svinde ind, gør man sig selv en bjørnetjeneste. At tage sig godt af sig selv og sin krop handler nemlig ikke om at se godt ud. Det handler om at nære sin krop, og giv den hvile såvel som motion.

Når du har styrketrænet med diverse træningsudstyr og håndvægte er det vigtigt, at du strækker muskler og led godt ud efterfølgende. Ty eventuelt til træningsformer som yoga, der kan supplere det ultradynamiske med en indadvendt opmærksomhed på stræk og smidighed. Invester tid og energi i at mærke efter.

Ernæring er afgørende

Proteinbarer er gode at have på farten, men du kan altså ikke leve af dem. Uanset, hvad reklamerne fortæller dig, så er en bar aldrig et måltid. Sørg for at få mindst et måltid om dagen, som er baseret på friske og gode råvarer. Du har nemlig brug for de rette næringsstoffer, vitaminer og mineraler for at opbygge et helbred, der vil forblive godt, efterhånden som du bliver ældre.

Har man vitaminmangel som helt ung, kan det have alvorlige konsekvenser senere i livet. Som med alt sundhedsrelateret går det ikke, at man først sætter ind, når problemet er stort. Nøgleordet er forebyggelse. Anlæg alle de gode vaner, mens du er ung, og nyd godt af det hele livet.