Din hest har brug for vitaminer og mineraler

Ligesom du har brug for at få dækket dit behov for vitaminer og mineraler, så har din hest samme behov. Det kan være, at du tænker, at du giver din hest så godt foder, at det ikke er nødvendigt md ekstra tilskud, men det er altså ikke altid nok med det almindelige foder.

Udover den almindelige sunde kost og velpleje, har de fleste heste også brug for et almindeligt tilskud af vitaminer og mineraler. Der er ikke ret mange, som har mulighed for at give hestene fris foder hele året rundt, og derfor er det en rigtig god idé, at du køber kosttilskud som supplement, så du er sikker på, at din hest får alle de vitaminer og mineraler, som den har brug for, inden den kan komme ud på det friske græs igen, når det bliver forår.

Du har ansvaret for din hest

Det er dig som hesteejer der har ansvaret for, at hesten får opfyldt dens behov for foder, vand og pleje. Derfor er det også dig der har ansvaret for, at din hest får nok vitaminer og mineraler året rundt. Det er naturligvis for at sikre hestens velvære, men også for at du ved, at du har gjort alt, hvad du kan, for at have en sund hest med en flot pels og klare øjne – også i de kolde og mørke vintermåneder.

Det kan være svært at vide, hvad netop din hest har brug for. Hvis du er i tvivl om det, kan du få en til at komme og tage en blodprøve på hesten, og den vil give dig svar på, hvad du helt præcist skal sørge for at give din hest af ekstra tilskud. Du kan sørge for at din hest får spist disse tilskud på flere forskellige måder, og én af dem er ved at købe vitamin godbidder til hest.