Hvordan er det at være ung i Kolding?

Overvejer du at flytte til Kolding eller tænker du, at besøge byen vil du ikke fortryde det. Som ung i Kolding er der mange muligheder for at få en lækker dag med et hav af spændende oplevelser. Derudover er boligmulighederne er i Kolding gode, hvor du både kan finde lejligheder og huse centralt. Er du mere til fredelige omgivelser, så er Koldings mange boligkvarterer eller hyggelige gårdhaver lige noget for dig. Er du ung og eller bare har interesse for Kolding? Så vil denne artikel være egnet til dig, da vi kommer med konkrete tips og tricks til centrale dele ved at bo I Kolding.

At flytte til Kolding er ikke helt dumt hvis du også skal læse i byen. Kolding tilbyder selvfølgelig gode skolemuligheder helt ned til de mindste. Dette gør sig også gældende for de ældre, hvor Kolding kan tilbyde dig en lang række videregående uddannelser, som Designskolen, SDU, UC Syd samt IBA erhvervsakademiet mv.

Det er rig mulighed for at finde nogle gode studiekammerater og generelt nye bekendtskaber iblandt de 5000 studerende i Kolding, som er med til at danne rammerne for Koldings gode studieliv.

Når du som ung befinder dig i Kolding om dagen, så kan du finde mange hyggelige cafeer og isenkræmmere. Er du på udkig efter tøj har gågaden mange butikker som tilbyder alt lige fra mærkevarer til en helt almindelig T-shirt. Når du har gået gågaden tyndt og endnu ikke har fået dækket shoppebehovet, s kan du tage et smut forbi Kolding Storcenter, som ligeledes rummer et stort antal specialbutikker med noget for enhver smag. Kolding tilbyder også mange andre aktiviteter som f.eks. Bowl n’ Fun, Klatrepark samt Slotssøbadet mv.

Er du til kunst er der flere kunstmuseer og andre kulturelle tilbud. Hvis du er mere til kunst på egen krop tilbyder Sailors Ink dette, som er den lokale tatovør i Kolding.

Når natten falder på, kan du forvente Kolding som en utrolig hyggelig by. Cafeer og restauranters frokostmenu bliver skiftet ud med aftenkort, vin og drinksmenu. Du skal helt sikkert prøve nogle af byens restauranter der serverer lige fra Italiensk, Kinesisk til danskmad. Hvis aftenen står på hygge med et par glas vin, drinks eller øl så søg mod Passagen, som har 4-6 forskellige barer med alt fra livemusik til hyggeligt samvær.

Skal du ud at svinge hofterne eller basarmen er der selvfølgelig også mulighed for det på ét af Koldings diskoteker, som blandt andet rummer det gamle Tordenskjold.

Vi håber du har fået et bedre indblik i hvad Kolding kan give dig både dag og nat og at artiklen har givet dig lysten til at slå et smut forbi eller blive bosættende i Kolding.